Skien bottrop korting

Skien in Bottrop hoeft niet altijd duur te zijn

Komt de wintersport steeds dichterbij, maar duurt het nog even voordat het zo ver is? Dan is het misschien een idee om een voorproefje te nemen in het “Alpincenter Bottrop”. Deze skihal heeft een lengte van 640 meter en is de langste indoor-skibaan van de wereld. Echter, skien is natuurlijk een dure hobby, dus wat zijn de mogelijkheden om te skien in Bottrop met korting?

Familiekorting

Er is voor families een mogelijkheid om te skien in Bottrop met korting door gebruik te maken van het speciale familietarief. Daarnaast kunnen kinderen onder de 13 jaar skien in Bottrop met korting door de voordelige kindertarieven, deze verschillen 13 tot 15 euro met een regulier ticket.

All-inclusive ticket

Bovendien is het mogelijk om all-inclusive tickets te boeken, waarmee men kan skien in Bottrop met korting. In deze tickets is het materiaal, de skipas en onbeperkt eten en drinken inbegrepen.

Ticket op maat

Tenslotte kan men ook skien in Bottrop met korting doordat er verschil is gemaakt in tickets. Men kan kiezen voor een ochtendticket, middagticket, avondticket, dagticket of een speciaal studententicket. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om te skien in Bottrop met korting. Kijkt u maar wat voor u het voordeligst is!